RUD Group

RUD Group

Фирма RUD Ketten Rieger & Dietz GmbH u. Co. KG  е основана  през 1875 година от Карл Ригер и Фридрих Диц в Аален – област Баден-Вюртемберг, Германия. Тя е една от малкото останали фирми с фамилна форма на собственост, разрешителното на която е лични подписано от Ото фон Бисмарк. След оттеглянето на Диц от компанията, фирмата остава собственост единствено на фамилия Ригер, която я управлява и до днес.

RUD Group е един от най-мощните световни концерни с осем основни вида производства – вериги за повдигане и укрепване на товари и захватни точки; вериги за телфери; протекторни стоманени вериги; минна техника; вериги за сняг; производство за военната индустрия; външни мебели и оборудване; специализирано производство – Human care.

Заради многобройните си нововъведения в индустрията, с регистрирани над 500 патента, дружеството е признато и обявено в престижната класация – топ иноватор за 21-ви век. През последното десетилетие RUD Group неизменно присъства в класацията топ 100 на дружествата с най-висок икономически рейтинг в Европа. RUD притежава и управлява заводи, дъщерни фирми и търговски офиси в 120 държави на шест континента. В цял свят за производството на различни продукти с марката RUD се влагат специално подбрани суровини и се използват най-модерните технологии, което е гаранция за най-високо качество.

Затвори прозореца
Затвори прозореца

Запитване за продукт "RUD Group"


Затвори прозореца
Промо